Roulette Strategie

Wil je gebruik maken van een roulette strategie? Het is een belangrijk online roulette advies om dit te doen, aangezien je er daarmee voor zorgt dat je minder last zal hebben van de invloed van je emoties. Op het moment dat je het spel speelt zonder strategie bestaat de kans dat je door een verlies in de war zal raken, of je het contact met de grond verliest na een paar winsten. Wat dat betreft kun je het best gebruik maken van een roulette strategie, om het spel goed onder de knie te krijgen en dit ook te houden.

Cancellations systeem en het burenspel

Je kunt uiteraard gebruik maken van een aantal verschillende roulette strategieën, je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het Cancellations systeem. Dit gaat er vanuit dat twee gebeurtenissen met een vergelijkbare kans waarschijnlijk ongeveer even veel voor zullen komen. Je maakt gebruik van een handige wijsheid, die je helpt om de juiste inzetten te doen en er aan de hand van een roulette strategie voor te zorgen dat je de kans op winst kunt vergroten. Het is een systeem waar even wat werk in gaat zitten, maar wat je dan een mooie kans op winst op kan leveren.

Zoek je naar een roulette strategie die je beduidend minder moeite zal kosten? Dan kun je gebruik maken van het burenspel. Indien je bijvoorbeeld het idee hebt dat de volgende ronde het getal 21 zal vallen, dan kan het natuurlijk zo zijn dat de kogel nog net een stukje verder doorschiet, of deze iets eerder tot stilstand komt. Je speelt dan niet alleen op 21, maar ook op de getallen die op de cilinder links en rechts van dit getal liggen. Uiteraard kun je zelf bepalen hoeveel buren je wilt selecteren binnen deze roulette strategie.

Martingale en Fibonacci

Martingale is een bekende roulette strategie, waarbij je er na een verlies iedere keer voor kiest om je inzet te verdubbelen. Maak je een winst? Dan keer je weer terug naar de oorspronkelijke inzet die je deed. Het voordeel hiervan is dat je de verliezen die je maakt meteen weer terug kunt verdienen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de winsten over het algemeen beperkt zijn, omdat je steeds maar je oorspronkelijke inzet kunt winnen, ondanks de grote risico's die je soms dient te nemen.

Fibonacci pakt het meer wiskundig aan, hij was immers een wiskundige in de Middeleeuwen. Hij wilde proberen te voorspellen hoe snel konijnen zich konden vermenigvuldigen en kwam daarmee uit op een systeem dat we nu gebruiken om roulette te spelen. Je maakt gebruik van een reeks getallen die je weg probeert te spelen, op basis waarvan je de inzet bepaalt die je iedere ronde zal doen. Op het moment dat je de getallen weg hebt kunnen spelen heb je het spel gewonnen en is de kans groot dat je een mooi bedrag bij hebt kunnen schrijven.

Labouchere en regendruppels-strategie

Het Labouchere systeem als roulette strategie duiden we ook wel aan als het annuleringssysteem, of het split martingale systeem. Dat heeft te maken met het feit dat je opnieuw gebruik maakt van de mogelijkheid om je inzet te vergroten op het moment dat je een verlies maakt. Win je echter een bedrag? Dan verlaag je de inzet weer met 1 eenheid. Op die manier loopt je inzet op zodra je verliezen maakt en loopt deze weer terug zodra je winnend speelt. Dit bouwt een bepaalde buffer in, die ervoor zorgt dat het een interessante strategie kan zijn om roulette winnend te kunnen spelen.

Tenslotte kun je gebruik maken van de roulette strategie die we de regendruppel-strategie noemen. Op het moment dat je naar buiten kijkt tijdens een regenbui zal je zien dat bepaalde plekken meerdere druppels opvangen, terwijl anderen voorlopig droog blijven. Dit laat zien dat kansberekening niet altijd 'eerlijk' verloopt, bepaalde plekken 'vallen' vaker dan anderen. Dit betekent dat het interessant is om te spelen op de 30 getallen die het laatst gevallen zijn, de 6 getallen die niet vielen laat je even buiten beschouwing. Op die manier kun je een mooie kans op winst maken met deze roulette strategie, die je regelmatig een mooi bedrag op zal leveren.